Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asturbahçe (491697) - Bayer Argilaga (1415545) » 665313734: T64/J2/VII

Liga 665313734 Información oficial sobre el partido 665313734 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.1015 (39051)

Cojos Desatados F.C. Alineación oficial del equipo 'Cojos Desatados F.C.' en el partido 2 - 0 Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido
José Andrés Galeano (79') 1 - 0
Jesús Soto Carvajal (83') 2 - 0
Cojos Desatados F.C. Alineación oficial del equipo 'Cojos Desatados F.C.' en el partido 2 - 0 Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cojos Desatados F.C. Alineación oficial del equipo 'Cojos Desatados F.C.' en el partido 4 - 0 Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido
Tiene mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cojos Desatados F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Desatados contenien la respiració mentre en José Andrés Galeano s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Desatados va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Soto Carvajal des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Hugo Fogaza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Jorge Embid va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Desatados.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En José Andrés Galeano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Desatados se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Desatados va anar a parar a la dreta de l'atac on en Suggut Zaim, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Desatados va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Elmer Engel en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Àngel Paradaltas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Desatados per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan José Andrés Galeano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En José Andrés Galeano, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Tella de Desatados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bayer Argilaga

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Argilaga van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 9, però el xut de Cesc Alventosa des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Desatados. La jugada d'estratègia del Argilaga per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ferrán Ariza va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Es duien 66 minuts de partit jugats quan Cesc Alventosa va estar a punt de posar per davant a Argilaga amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Salar Attarpishe va impedir un gol cantat.