Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATM.MADRID.ATM (1455867) - Neda fc (1461198) » 665313535: T64/J9/VII

Liga 665313535 Información oficial sobre el partido 665313535 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.1011 (39047)

Isotermo team Alineación oficial del equipo 'Isotermo team' en el partido 1 - 0 Neda fc Alineación oficial del equipo 'Neda fc' en el partido
Alberto Fornes (33') 1 - 0
Isotermo team Alineación oficial del equipo 'Isotermo team' en el partido 1 - 0 Neda fc Alineación oficial del equipo 'Neda fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Isotermo team Alineación oficial del equipo 'Isotermo team' en el partido 2 - 0 Neda fc Alineación oficial del equipo 'Neda fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isotermo team

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alberto Fornes, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Isotermo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Amb 16 minuts disputats, Gastón Solana gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Olivier Moulin va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alberto Fornes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Meelis Kaiklem una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Olivier Moulin va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Claudio Jubero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Claudio Jubero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Isotermo ho intentava per la dreta per mitjà de Gastón Solana, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Neda fc

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Neda va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sebastian Moßner, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ian Mautner va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Rubén Rojas aquest no va estar a l'altura.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Neda sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ian Mautner, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ellis Spann de Neda es va guanyar la targeta groga merescudament.