Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Valencianacántabra (1598674) - Trix (989536) » 665313481: T64/J9/VII

Liga 665313481 Información oficial sobre el partido 665313481 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.1010 (39046)

Futbol Club Trevélez Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Trevélez' en el partido 1 - 4 F.C. Alcamoth Alineación oficial del equipo 'F.C. Alcamoth' en el partido
0 - 1 Isidoro Malatesta (20')
0 - 2 Isidoro Malatesta (75')
0 - 3 Cristóbal Vega (77')
Isaac Mollà (80') 1 - 3
1 - 4 Sergio Gayán (89')
Futbol Club Trevélez Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Trevélez' en el partido 1 - 4 F.C. Alcamoth Alineación oficial del equipo 'F.C. Alcamoth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futbol Club Trevélez Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Trevélez' en el partido 1 - 2 F.C. Alcamoth Alineación oficial del equipo 'F.C. Alcamoth' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Trevélez

Goles Goles

  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Luis Caliens el va rematar Isaac Mollà amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Antonio Lesaca va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ricardo Moyano rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Antonio Ozorio de Trevélez va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. Alcamoth

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Isidoro Malatesta va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El porter de Alcamoth va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Isidoro Malatesta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Cristóbal Vega de Alcamoth va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Sergio Gayán va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 1 - 4 per a Alcamoth.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Mattias Hammaring de Alcamoth, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sergio Gayán al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mike Fransen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Jaime Ríos Ríos de Alcamoth va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mattias Hammaring de Alcamoth va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.