Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cabesones (1601415) - Batracios Utd (438173) » 665312904: T64/J5/VII

Liga 665312904 Información oficial sobre el partido 665312904 en Hattrick

24.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VII.1000 (39036)

Los Cabesones Alineación oficial del equipo 'Los Cabesones' en el partido 1 - 0 Santovenia de Pisuerga F.C. Alineación oficial del equipo 'Santovenia de Pisuerga F.C.' en el partido
Otsalar Bizkaia (51') 1 - 0
Los Cabesones Alineación oficial del equipo 'Los Cabesones' en el partido 1 - 0 Santovenia de Pisuerga F.C. Alineación oficial del equipo 'Santovenia de Pisuerga F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Cabesones Alineación oficial del equipo 'Los Cabesones' en el partido 1 - 1 Santovenia de Pisuerga F.C. Alineación oficial del equipo 'Santovenia de Pisuerga F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cabesones

Goles Goles

  • 124 Minuto 51 (Gol de penalti): Corria el minut 51, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Cabesones s'avançava en el marcador després que en Otsalar Bizkaia xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cabesones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Lanuza Urries, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Cabesones van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Maíz Chacín no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Capi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cabesones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Osmane Gnoune de Cabesones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Santovenia de Pisuerga F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Mikel Domínguez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan José Alvarado no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Javier Celdran al minut 63 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Javier Celdran va encarar al porter al 80, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Santovenia va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan José Alvarado es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Santovenia va estar a punt d'empatar al 86 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Fuco Pouso que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.