Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cruela de Vil Team (311441) - Los Fidinis F.C. (125150) » 665312817: T64/J11/VII

Liga 665312817 Información oficial sobre el partido 665312817 en Hattrick

05.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VII.998 (39034)

Cruela de Vil Team Alineación oficial del equipo 'Cruela de Vil Team' en el partido 0 - 3 Los Fidinis F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Fidinis F.C.' en el partido
0 - 1 Emil Logar (53')
0 - 2 Mihnea Colea (82')
0 - 3 Mihnea Colea (89')
Cruela de Vil Team Alineación oficial del equipo 'Cruela de Vil Team' en el partido 0 - 3 Los Fidinis F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Fidinis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cruela de Vil Team Alineación oficial del equipo 'Cruela de Vil Team' en el partido 0 - 1 Los Fidinis F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Fidinis F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cruela de Vil Team

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Cruela van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 4 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Francisco Jesús 'Perro Rabioso' Castellano no va ser gens encertat.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Pepe Luis Rivero va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 83 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Los Fidinis F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 53 (Gol de penalti): Fidinis va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Emil Logar va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Passaven 82 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mihnea Colea va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Mihnea Colea de Fidinis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Emil Logar va estar a punt de posar per davant a Fidinis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pietro Paolo Russo va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Emil Logar al minut 19 semblava entrar, però Pietro Paolo Russo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Antonio Cella va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Tommi Hyttinen. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Pietro Paolo Russo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Timoteu Gabaldà, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.