Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pipiolo (1594192) - Sanfrechoso FC (31072) » 665312645: T64/J10/VII

Liga 665312645 Información oficial sobre el partido 665312645 en Hattrick

28.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VII.995 (39031)

Dream Team XX Alineación oficial del equipo 'Dream Team XX' en el partido 0 - 2 MOLINS UNITED Alineación oficial del equipo 'MOLINS UNITED' en el partido
0 - 1 Jorge Alberto Llerena (34')
Francisco Cerrillo (38') 0 - 2
Dream Team XX Alineación oficial del equipo 'Dream Team XX' en el partido 0 - 2 MOLINS UNITED Alineación oficial del equipo 'MOLINS UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream Team XX Alineación oficial del equipo 'Dream Team XX' en el partido 2 - 1 MOLINS UNITED Alineación oficial del equipo 'MOLINS UNITED' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Team XX

Goles Goles

  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Francisco Cerrillo, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 2 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Dream es va veure beneficiat per la polèmica al minut 20, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Álvaro Vega Valdés va relliscar al moment de fer el xut i el porter Carlos Cayon no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Luis Velaz va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 40 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Pauliño Cebeiro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

MOLINS UNITED

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jorge Alberto Llerena que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Pedro Moreno Daoiz de MOLINS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Ignacio Sánchez va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de David Amayuelas que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MOLINS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Vagrande, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Àngel Balaguer de MOLINS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.