Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid City C.F (488922) - Josep Team's (1596463) » 665311762: T64/J13/VII

Liga 665311762 Información oficial sobre el partido 665311762 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.979 (39015)

Real Madrid City C.F Alineación oficial del equipo 'Real Madrid City C.F' en el partido 3 - 3 Radiohead Freaks Atlético Alineación oficial del equipo 'Radiohead Freaks Atlético' en el partido
0 - 1 Ramon Gol (8')
0 - 2 Gilmar Larrea (20')
Cosmin-Daniel Pribeagu (30') 1 - 2
Juhan Mölder (31') 2 - 2
Sathish Veeraswamy (57') 3 - 2
3 - 3 Santiago Momediano (68')
Real Madrid City C.F Alineación oficial del equipo 'Real Madrid City C.F' en el partido 3 - 3 Radiohead Freaks Atlético Alineación oficial del equipo 'Radiohead Freaks Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Madrid City C.F Alineación oficial del equipo 'Real Madrid City C.F' en el partido 2 - 4 Radiohead Freaks Atlético Alineación oficial del equipo 'Radiohead Freaks Atlético' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,4 % 76,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid City C.F

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 30 en Toni Virtanen va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Cosmin-Daniel Pribeagu podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Juhan Mölder de RMAC va aconseguir igualar el partit al minut 31, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 120 Minuto 57 (Gol de falta): RMAC va agafar avantatge al minut 57 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Sathish Veeraswamy fent així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): RMAC va estar a punt de marcar quan Maurilio Stens va fer una passada impressionant a Juhan Mölder, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a RMAC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juhan Mölder, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Röbi Weinstock gairebé va marcar per a RMAC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Juhan Mölder va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Cosmin-Daniel Pribeagu de RMAC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Radiohead Freaks Atlético

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de Radiohead Ramon Gol va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RMAC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gilmar Larrea la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Radiohead es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 20.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador visitant Santiago Momediano va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 68 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Santiago Momediano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramon Gol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RMAC. La jugada d'estratègia del Radiohead per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alfonso Henao va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Capeche de Radiohead va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Marco Capeche de Radiohead per doble groga al minut 36.