Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Olivar FC (314106) - paquito2chames (1587041) » 665311567: T64/J7/VII

Liga 665311567 Información oficial sobre el partido 665311567 en Hattrick

07.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / VII.976 (39012)

MonsterTeam C.F Alineación oficial del equipo 'MonsterTeam C.F' en el partido 5 - 0 Vengadores futbol club Alineación oficial del equipo 'Vengadores futbol club' en el partido
Jesús Añigas (8') 1 - 0
Alfredo Cerra (42') 2 - 0
Jonathan Palafox Luna (50') 3 - 0
Jesús Añigas (52') 4 - 0
Jesús Añigas (60') 5 - 0
MonsterTeam C.F Alineación oficial del equipo 'MonsterTeam C.F' en el partido 5 - 0 Vengadores futbol club Alineación oficial del equipo 'Vengadores futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MonsterTeam C.F Alineación oficial del equipo 'MonsterTeam C.F' en el partido 3 - 0 Vengadores futbol club Alineación oficial del equipo 'Vengadores futbol club' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MonsterTeam C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Añigas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MonsterTeam se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a MonsterTeam i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 42 minuts de joc. Mentre en Alfredo Cerra el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MonsterTeam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jonathan Palafox Luna progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MonsterTeam eren letals, i Jesús Añigas va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 0 entrant des de la dreta.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec 彭 (Phang) 博邦 (Bobang) sempre és una garantia. Al minut 60, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jesús Añigas marcar el 5 - 0 per al MonsterTeam.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 彭 (Phang) 博邦 (Bobang) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Chris Tuason, als 40 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Javier Ferreras, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Vengadores futbol club

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ariel Maestre Vargas es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 29, però el porter va aturar el seu xut.
  • 260 Minuto 30 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Josep Corcellas, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Carlo Rosato la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de VFC havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de VFC, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ariel Maestre Vargas va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del VFC va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Fernando Hostalrich no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Víctor Sanz de VFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.