Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Non vale furar (1596416) - sherminaitors (993393) » 665310445: T64/J6/VII

Liga 665310445 Información oficial sobre el partido 665310445 en Hattrick

31.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VII.956 (38992)

Non vale furar Alineación oficial del equipo 'Non vale furar' en el partido 1 - 1 sherminaitors Alineación oficial del equipo 'sherminaitors' en el partido
0 - 1 Niceto Barbeira (77')
Marek Mielnicki (89') 1 - 1
Non vale furar Alineación oficial del equipo 'Non vale furar' en el partido 1 - 1 sherminaitors Alineación oficial del equipo 'sherminaitors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Non vale furar Alineación oficial del equipo 'Non vale furar' en el partido 0 - 5 sherminaitors Alineación oficial del equipo 'sherminaitors' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Non vale furar

Goles Goles

  • 110 Minuto 89 (Gol de falta): furar equilibrava els comptes al minut 89 quan en Marek Mielnicki va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): furar es va veure beneficiat per la polèmica al minut 27, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Marek Mielnicki va relliscar al moment de fer el xut i el porter Lea Li no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Isaia Cazzulani de furar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaia Cazzulani va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que furar va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

sherminaitors

Goles Goles

  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Niceto Barbeira que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a sherminaitors.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): sherminaitors va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Somrak Buranasombat va quedar-se sol davant el porter Nicanor Mariqueo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Giuseppe Grandelli va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Nicanor Mariqueo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Giuseppe Grandelli no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sherminaitors que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Filip Wannez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Filip Wannez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Carlos Cardoso de sherminaitors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.