Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Despeteam (995315) - RealJaen (1455347) » 665308619: T64/J12/VII

Liga 665308619 Información oficial sobre el partido 665308619 en Hattrick

12.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VII.923 (38959)

Racing Montecarmelo Alineación oficial del equipo 'Racing Montecarmelo' en el partido 2 - 1 Real Nambroca CF Alineación oficial del equipo 'Real Nambroca CF' en el partido
0 - 1 Abdezzahir Mahfoud Filali (6')
René Schabel (60') 1 - 1
Mauricio Calles (66') 2 - 1
Racing Montecarmelo Alineación oficial del equipo 'Racing Montecarmelo' en el partido 2 - 1 Real Nambroca CF Alineación oficial del equipo 'Real Nambroca CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing Montecarmelo Alineación oficial del equipo 'Racing Montecarmelo' en el partido 4 - 0 Real Nambroca CF Alineación oficial del equipo 'Real Nambroca CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Montecarmelo

Goles Goles

  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 60 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Montecarmelo. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que René Schabel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Montecarmelo prenia la batuta de l'encontre al minut 66, quan en Mauricio Calles va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Montecarmelo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sergio Jiménez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Federico Pacheco Rubio va estar a punt d'empatar per a Montecarmelo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alejandro Forton va desviar la pilota a l'últim instant.

Real Nambroca CF

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 6, en Josep Antoni Vaqués la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Abdezzahir Mahfoud Filali que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Raúl Corral de Nambroca va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.