Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Alcala_IP (1334253) - Los Emeritos (1370643) » 665308472: T64/J3/VII

Liga 665308472 Información oficial sobre el partido 665308472 en Hattrick

10.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VII.921 (38957)

Los Luisa FC Alineación oficial del equipo 'Los Luisa FC' en el partido 2 - 0 Alba CB Alineación oficial del equipo 'Alba CB' en el partido
Aniello Maccarini (11') 1 - 0
Aniello Maccarini (82') 2 - 0
Los Luisa FC Alineación oficial del equipo 'Los Luisa FC' en el partido 2 - 0 Alba CB Alineación oficial del equipo 'Alba CB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Luisa FC Alineación oficial del equipo 'Los Luisa FC' en el partido 2 - 0 Alba CB Alineación oficial del equipo 'Alba CB' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Luisa FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pietro Merlini va anar directament als peus de Aniello Maccarini que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Luisa va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aniello Maccarini, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Valerio Martín Muñoz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sandro Ramírez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hinzpeter Hennecke va rematar alt.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sandro Ramírez al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aniello Maccarini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gabriele Asperti va marxar per velocitat al minut 73 i va fer una passada de la mort a Pietro Merlini, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fèlix Antich per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sandro Ramírez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 289 Minuto 90 (Ocasión evento especial): En Antonio Utrera Prados, al minut 90 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Pablo Maza el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Alba CB

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pablo Maza va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Óscar Feria de Alba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego de Silos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70 del partit, Óscar Feria de l'equip Alba, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.