Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Nona (1431943) - UD Wachufleiva (1337612) » 665307869: T64/J6/VII

Liga 665307869 Información oficial sobre el partido 665307869 en Hattrick

31.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VII.910 (38946)

MBJUNIORS FS Alineación oficial del equipo 'MBJUNIORS FS' en el partido 0 - 5 Atletico de Parla FC Alineación oficial del equipo 'Atletico de Parla FC' en el partido
0 - 1 Yiorgos Alexoudas (25')
0 - 2 Yitzhar Eizenman (51')
Óscar Valle Pérez (70') 0 - 3
0 - 4 Paco Guasp (80')
0 - 5 Serkan Ilım (89')
MBJUNIORS FS Alineación oficial del equipo 'MBJUNIORS FS' en el partido 0 - 5 Atletico de Parla FC Alineación oficial del equipo 'Atletico de Parla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MBJUNIORS FS Alineación oficial del equipo 'MBJUNIORS FS' en el partido 0 - 4 Atletico de Parla FC Alineación oficial del equipo 'Atletico de Parla FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MBJUNIORS FS

Goles Goles

  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Óscar Valle Pérez va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 70. 0-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Óscar Valle Pérez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Atletico de Parla FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Atletico va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 25. Yiorgos Alexoudas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Yitzhar Eizenman de Atletico va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 51.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paco Guasp va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Serkan Ilım de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Serkan Ilım va quedar-se sol davant el porter Gino Mertens, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maximilien Marle que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Vincent Kollar de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Nguyễn Ưng Hoan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Modesto Rubio Martínez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Modesto Rubio Martínez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.