Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CharLy FC. (311250) - Sant Pol Legends (309679) » 665306008: T64/J3/VII

Liga 665306008 Información oficial sobre el partido 665306008 en Hattrick

10.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VII.877 (38913)

CharLy FC. Alineación oficial del equipo 'CharLy FC.' en el partido 3 - 1 Pepo Pintame F.C Alineación oficial del equipo 'Pepo Pintame F.C' en el partido
Carel van der Vlis (32') 1 - 0
Nathan Burri (71') 2 - 0
2 - 1 Gareth Faughnan (79')
Vassilis Moschoyiannis (82') 3 - 1
CharLy FC. Alineación oficial del equipo 'CharLy FC.' en el partido 3 - 1 Pepo Pintame F.C Alineación oficial del equipo 'Pepo Pintame F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CharLy FC. Alineación oficial del equipo 'CharLy FC.' en el partido 4 - 0 Pepo Pintame F.C Alineación oficial del equipo 'Pepo Pintame F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CharLy FC.

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): CharLy va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aurélien Legeay, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carel van der Vlis que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de CharLy al minut 71, que va llançar ajustat al pal en Nathan Burri. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vassilis Moschoyiannis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a CharLy.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Marian Kosiorowski del CharLy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Khaled El Naggar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Răzvan-Gabriel Huţiu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Nikos Fakiris va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Marian Kosiorowski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Carel van der Vlis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nikos Fakiris va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Khaled El Naggar gairebé va marcar per a CharLy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Pepo Pintame F.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Pedro Tordesillas la va convertir en gol amb un remat de cap en Gareth Faughnan tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 79 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Raúl Peñafiel va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Raúl Peñafiel al minut 53 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Alfonso Monje de Pintame va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Peñafiel de Pintame es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raúl Peñafiel va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.