Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OldSchoolTeam (1416816) - UD Huebro (118698) » 665305889: T64/J1/VII

Liga 665305889 Información oficial sobre el partido 665305889 en Hattrick

26.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VII.875 (38911)

America de Palmira Alineación oficial del equipo 'America de Palmira' en el partido 0 - 1 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
0 - 1 Felipe Tarazona (72')
America de Palmira Alineación oficial del equipo 'America de Palmira' en el partido 0 - 1 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
America de Palmira Alineación oficial del equipo 'America de Palmira' en el partido 2 - 0 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

America de Palmira

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): America va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Laro Urbina Melgarejo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Fabián Marín Sánchez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 209 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Xaime Caravaca, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Sporting, però Jesús Salazar Cabrera no va poder encertar el xut.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): America va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fabián Marín Sánchez en un 1 contra 1 amb el porter Julien Sanchez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 33 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Fabián Marín Sánchez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 210 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Julien Sanchez va fer una magnífica aturada al minut 75, tot i el bon llançament de falta de Fabián Marín Sánchez.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Laro Urbina Melgarejo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): Fabián Marín Sánchez va llançar una falta directa al minut 89 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Luis Valenzuela Ucedo de America va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Sporting de Gijón S.A.D.

Goles Goles

  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jesús Gurmendi va anar directament als peus de Felipe Tarazona que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.