Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lakua (488099) - Eightelephants (492983) » 665305005: T64/J4/VII

Liga 665305005 Información oficial sobre el partido 665305005 en Hattrick

17.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VII.859 (38895)

Zarich United Alineación oficial del equipo 'Zarich United' en el partido 1 - 4 il Capitano Team Alineación oficial del equipo 'il Capitano Team' en el partido
0 - 1 Luigi Ciottoni (2')
0 - 2 Rino De Magistris (30')
0 - 3 Émile Pavy (36')
Raúl Hermosilla (39') 1 - 3
1 - 4 Adam Chmielewicz (42')
Zarich United Alineación oficial del equipo 'Zarich United' en el partido 1 - 4 il Capitano Team Alineación oficial del equipo 'il Capitano Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zarich United Alineación oficial del equipo 'Zarich United' en el partido 2 - 1 il Capitano Team Alineación oficial del equipo 'il Capitano Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zarich United

Goles Goles

  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raúl Hermosilla va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 39, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Zarich, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Raúl Hermosilla va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Zarich va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 31 que Ione Echezarreta no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Abarca de Zarich va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Romero Pérez.

il Capitano Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luigi Ciottoni es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Rino De Magistris va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Capitano i marcant el 0 - 2.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Émile Pavy va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Capitano. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Adam Chmielewicz va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Davey Lakie, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Capitano va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el Capitano va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Davey Lakie s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Claudecir Aquino de Capitano es va guanyar la targeta groga merescudament.