Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nunutu (1578489) - FC NACHELONA (436403) » 665304640: T64/J11/VII

Liga 665304640 Información oficial sobre el partido 665304640 en Hattrick

05.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VII.852 (38888)

Linces FC Alineación oficial del equipo 'Linces FC' en el partido 0 - 3 Bilbao Bizkaia Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Bizkaia Soccer Club' en el partido
0 - 1 Salva Pomar (12')
0 - 2 Erramu Abaiturriotz (33')
0 - 3 Sergio Camps (59')
Linces FC Alineación oficial del equipo 'Linces FC' en el partido 0 - 3 Bilbao Bizkaia Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Bizkaia Soccer Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Linces FC Alineación oficial del equipo 'Linces FC' en el partido 0 - 6 Bilbao Bizkaia Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Bizkaia Soccer Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linces FC

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Imanol Ponce de León de Linces va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Imanol Ponce de León va ridiculitzar a en Miguel Azpilicueta amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manel Gandia.

Bilbao Bizkaia Soccer Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Salva Pomar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Erramu Abaiturriotz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 2 per a Bizkaia.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Sergio Camps de Bizkaia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Bizkaia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Erramu Abaiturriotz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Aureliano Bacoi de Bizkaia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Salva Pomar va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfonso Cabreta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Atondo de Bizkaia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.