Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wasted Gang (1338176) - cd.anceu (1462954) » 665303476: T64/J14/VII

Liga 665303476 Información oficial sobre el partido 665303476 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.831 (38867)

MOSTACHO CF Alineación oficial del equipo 'MOSTACHO CF' en el partido 1 - 2 Los Niñacos Alineación oficial del equipo 'Los Niñacos' en el partido
Alain Meoki (39') 1 - 0
1 - 1 Donato Garrote (85')
1 - 2 Geroni Valldecabres (86')
MOSTACHO CF Alineación oficial del equipo 'MOSTACHO CF' en el partido 1 - 2 Los Niñacos Alineación oficial del equipo 'Los Niñacos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MOSTACHO CF Alineación oficial del equipo 'MOSTACHO CF' en el partido 2 - 1 Los Niñacos Alineación oficial del equipo 'Los Niñacos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,5 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MOSTACHO CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alain Meoki de MOSTACHO es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): MOSTACHO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Marcel·lí Ferri va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Alain Meoki una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Maximino Jul va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Jorge Landacaranda gairebé va marcar per a MOSTACHO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Julio Enrile va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Alain Meoki gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maximino Jul va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Iordache es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Francesc Camats de MOSTACHO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Niñacos

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 85 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Donato Garrote.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador de Niñacos Geroni Valldecabres va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 86 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Niñacos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Vedeja va desviar el xut final de Serafín Eirey després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Geroni Valldecabres de Niñacos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MOSTACHO. La jugada d'estratègia del Niñacos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Julio Enrile va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Geroni Valldecabres de Niñacos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Àlex Monzó de Niñacos es va guanyar la targeta groga merescudament.