Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Avilés (311017) - Real Vini FC (1580818) » 665303194: T64/J13/VII

Liga 665303194 Información oficial sobre el partido 665303194 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.826 (38862)

Sporting de Avilés Alineación oficial del equipo 'Sporting de Avilés' en el partido 3 - 0 RopiTeam Alineación oficial del equipo 'RopiTeam' en el partido
Javier Montero (28') 1 - 0
František Diblík (68') 2 - 0
Javier Montero (79') 3 - 0
Sporting de Avilés Alineación oficial del equipo 'Sporting de Avilés' en el partido 3 - 0 RopiTeam Alineación oficial del equipo 'RopiTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting de Avilés Alineación oficial del equipo 'Sporting de Avilés' en el partido 4 - 0 RopiTeam Alineación oficial del equipo 'RopiTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Avilés

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Javier Montero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En František Diblík va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Javier Montero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Sporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Iliya Minkov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Sporting va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iliya Minkov en un 1 contra 1 amb el porter Dino Pino Campos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sporting a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Branislav Jeremić va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Javier Montero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

RopiTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip RopiTeam Ángel Gómez de Merodio quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Santiago Calante l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Antoni Panisello va entorpir al marcador d'en Aniol Suñer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RopiTeam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ángel Gómez de Merodio va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Alfredo Hilera.