Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Collbató FC (1368090) - RECREATIVO DE HUELVA ASCEBSUYM (489637) » 665300845: T64/J14/VII

Liga 665300845 Información oficial sobre el partido 665300845 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.784 (38820)

Toro de Osborne CF Alineación oficial del equipo 'Toro de Osborne CF' en el partido 0 - 3 Parra Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Parra Futbol Club' en el partido
0 - 1 Javier Enrique Laguna Millán (10')
0 - 2 Lázaro Porcel (31')
0 - 3 Ignacio Orán (67')
Toro de Osborne CF Alineación oficial del equipo 'Toro de Osborne CF' en el partido 0 - 3 Parra Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Parra Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toro de Osborne CF Alineación oficial del equipo 'Toro de Osborne CF' en el partido 2 - 1 Parra Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Parra Futbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,1 % 33,7 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toro de Osborne CF

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Ferney Serpa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Marcel Forner no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Raúl Valcárcel de Osborne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Parra Futbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier Enrique Laguna Millán va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 31 minuts, Lázaro Porcel va superar per velocitat Alejandro Sáenz per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Osborne. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ignacio Orán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Futbol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Viorel-Alexandru Scurtu va superar els defenses rivals per velocitat al minut 8 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Lázaro Porcel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Antonio Mariategui va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Futbol quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Amado Ucha va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Lázaro Porcel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Mariategui, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Osborne. La jugada d'estratègia del Futbol per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Amado Ucha va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Enrique Laguna Millán de Futbol es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.