Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makenford chickens (311179) - Scaring Arsenal (1585673) » 665300188: T64/J4/VII

Liga 665300188 Información oficial sobre el partido 665300188 en Hattrick

17.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VII.773 (38809)

Tudelilla Alineación oficial del equipo 'Tudelilla' en el partido 0 - 1 Real Espinense Alineación oficial del equipo 'Real Espinense' en el partido
0 - 1 James Garay (39')
Tudelilla Alineación oficial del equipo 'Tudelilla' en el partido 0 - 1 Real Espinense Alineación oficial del equipo 'Real Espinense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tudelilla Alineación oficial del equipo 'Tudelilla' en el partido 3 - 0 Real Espinense Alineación oficial del equipo 'Real Espinense' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tudelilla

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Tudelilla va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Abdennafi Azzam va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Tudelilla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Marin Cano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Pacheco.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tudelilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carles Curbet va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Abdennafi Azzam de Tudelilla va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 52, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marcelino Melgar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Carles Curbet quasi empata el partit al minut 77, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcelino Melgar de Tudelilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Espinense

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Espinense prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en James Garay.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Velasco Valero va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Eufrasio Bermes va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eloy Medina Davila, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eloy Medina Davila va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En José Zarzosa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eloy Medina Davila es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eufrasio Bermes de Espinense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, César Conde de Espinense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Narváez.