Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GRAnadita (779389) - Basthor (1457254) » 665299145: T64/J9/VII

Liga 665299145 Información oficial sobre el partido 665299145 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.754 (38790)

Mandonguillos CF Alineación oficial del equipo 'Mandonguillos CF' en el partido 1 - 4 badajozcapital Alineación oficial del equipo 'badajozcapital' en el partido
0 - 1 Jorge Osorio Bazan (3')
0 - 2 Sergio Redondo (17')
0 - 3 Jorge Osorio Bazan (65')
Dani Umbert (66') 1 - 3
1 - 4 Sergio Redondo (76')
Mandonguillos CF Alineación oficial del equipo 'Mandonguillos CF' en el partido 1 - 4 badajozcapital Alineación oficial del equipo 'badajozcapital' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mandonguillos CF Alineación oficial del equipo 'Mandonguillos CF' en el partido 0 - 5 badajozcapital Alineación oficial del equipo 'badajozcapital' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandonguillos CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El Mandonguillos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Dani Umbert es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dani Umbert de Mandonguillos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a José Ercilla que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

badajozcapital

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de badajozcapital va ser finalitzada des de l'esquerra per Jorge Osorio Bazan al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Sergio Redondo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de badajozcapital i marcant el 0 - 2.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del badajozcapital va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jorge Osorio Bazan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Sergio Redondo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Pieter Bevern quasi marca en una jugada assajada de córner que José María Perales havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de badajozcapital va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fermín Call, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Pascual Pérez de badajozcapital la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.