Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Fallo FC (778290) - Silent Death (120852) » 665298817: T64/J11/VII

Liga 665298817 Información oficial sobre el partido 665298817 en Hattrick

05.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VII.748 (38784)

Ocellum Duri Alineación oficial del equipo 'Ocellum Duri' en el partido 1 - 3 Silent Death Alineación oficial del equipo 'Silent Death' en el partido
0 - 1 Jedei Hiesais (7')
Lakubegi Murueta (10') 1 - 1
1 - 2 Edgar Ciszek (71')
1 - 3 Jedei Hiesais (73')
Ocellum Duri Alineación oficial del equipo 'Ocellum Duri' en el partido 1 - 3 Silent Death Alineación oficial del equipo 'Silent Death' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ocellum Duri Alineación oficial del equipo 'Ocellum Duri' en el partido 1 - 3 Silent Death Alineación oficial del equipo 'Silent Death' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ocellum Duri

Goles Goles

  • 112 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Lakubegi Murueta va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillermo Troya Medina va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Jörn Bemberg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Troya Medina de Ocellum va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefan Jansson de Ocellum amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Silent Death

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jedei Hiesais quedar desmarcat i marcar per a Silent al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Edgar Ciszek va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Jedei Hiesais va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Silent.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Edgar Ciszek de Silent, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Sergio Echegoyen va estar a punt de posar per davant a Silent amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cosme Blanco va impedir un gol cantat.
  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Estanislao Martel Davila? Un error clamorós seu va donar a Murat Tören una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Silent va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cosme Blanco va desviar el xut final de Ştefan Pali després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alberto Lopes va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en 郭 (Guo) 翰霖 (Hanlin), però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Nestser Hanczaranka hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Edgar Ciszek havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.