Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fase C.F. (797291) - Sarucol F.C. (48927) » 665298497: T64/J1/VII

Liga 665298497 Información oficial sobre el partido 665298497 en Hattrick

26.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VII.743 (38779)

Fase F.C.F. Alineación oficial del equipo 'Fase F.C.F.' en el partido 2 - 1 Petrer C.F. Alineación oficial del equipo 'Petrer C.F.' en el partido
Fernando Reales (4') 1 - 0
Jordi Manel Marés (49') 2 - 0
2 - 1 Jorge Aretio (75')
Fase F.C.F. Alineación oficial del equipo 'Fase F.C.F.' en el partido 2 - 1 Petrer C.F. Alineación oficial del equipo 'Petrer C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fase F.C.F. Alineación oficial del equipo 'Fase F.C.F.' en el partido 2 - 0 Petrer C.F. Alineación oficial del equipo 'Petrer C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fase F.C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Fase sempre confia amb les genialitats d'en Fernando Reales; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jordi Manel Marés va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jon Kepa Saizar per poc que no incrementa el marcador al minut 6. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diogo João Dias va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, Peter Vangorp gairebé va marcar per a Fase des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diogo João Dias al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jordi Manel Marés va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Peter Vangorp va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Jere Riikilä de Fase gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Petrer C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Petrer amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Jorge Aretio, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Petrer va anar a parar a la dreta de l'atac on en Macario González Estefaní, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Petrer creava perill des de la dreta al minut 19, però en Rafael Laufen, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a 杨 (Yang) 存福 (Cunfu) desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Rafael Laufen va fer una estirada espectacular al minut 50, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Macario González Estefaní.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Petrer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Benedik Lehecka, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Serhii Grynko de Petrer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.