Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os Buxis (1371485) - Unión Algecirista MMXX (1459364) » 665295992: T64/J5/VII

Liga 665295992 Información oficial sobre el partido 665295992 en Hattrick

24.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VII.698 (38734)

Os Buxis Alineación oficial del equipo 'Os Buxis' en el partido 1 - 5 Unión Algecirista MMXX Alineación oficial del equipo 'Unión Algecirista MMXX' en el partido
Roger Salvador (10') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Zarco (23')
1 - 2 Juan Carlos Zarco (32')
1 - 3 Meinrad Geisinger (47')
1 - 4 Julen García de Burunda (83')
1 - 5 Julián Inda (86')
Os Buxis Alineación oficial del equipo 'Os Buxis' en el partido 1 - 5 Unión Algecirista MMXX Alineación oficial del equipo 'Unión Algecirista MMXX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Os Buxis Alineación oficial del equipo 'Os Buxis' en el partido 2 - 2 Unión Algecirista MMXX Alineación oficial del equipo 'Unión Algecirista MMXX' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,3 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Buxis

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Roger Salvador, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Buxis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): Víctor Serrano va sorprendre José Portugal amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Buxis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Serrano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Ferran Tallant va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Curucheta de Buxis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomàs Tarridas de Buxis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Unión Algecirista MMXX

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Juan Carlos Zarco va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 23.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Carlos Zarco va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Meinrad Geisinger va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, una falta xutada per Julen García de Burunda va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a UA. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Julián Inda de UA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Jorge Mato Cano va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfonso Marcha, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El UA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Meinrad Geisinger va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Jorge Mato Cano de UA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.