Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F . C LACOVA (1580729) - TeReviento FC (775391) » 665292804: T64/J6/VII

Liga 665292804 Información oficial sobre el partido 665292804 en Hattrick

31.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VII.641 (38677)

Wifly CF Alineación oficial del equipo 'Wifly CF' en el partido 0 - 4 Los amigos de Finidis Alineación oficial del equipo 'Los amigos de Finidis' en el partido
0 - 1 Florian Tisler (38')
0 - 2 Mads Nielsen Petersen (51')
0 - 3 Carlos Montero (59')
0 - 4 Mads Nielsen Petersen (60')
Wifly CF Alineación oficial del equipo 'Wifly CF' en el partido 0 - 4 Los amigos de Finidis Alineación oficial del equipo 'Los amigos de Finidis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Wifly CF Alineación oficial del equipo 'Wifly CF' en el partido 3 - 3 Los amigos de Finidis Alineación oficial del equipo 'Los amigos de Finidis' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wifly CF

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Wifly a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tancredo Hortúa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Wifly va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tancredo Hortúa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rodrigo Merino.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Pachín Cano de Wifly va intentar batre la porteria rival al minut 39 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tancredo Hortúa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los amigos de Finidis

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Montero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Finidis, Florian Tisler, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Finidis va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Mads Nielsen Petersen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Carlos Montero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 0 - 3 per a Finidis.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Finidis augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mads Nielsen Petersen es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Finidis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Silvestre Rodal va desviar el xut final de Mads Nielsen Petersen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eduard Herz es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Czesław Wolszczak, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Finidis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.