Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anzardas (436371) - CF Stuani (1599597) » 665292627: T64/J4/VII

Liga 665292627 Información oficial sobre el partido 665292627 en Hattrick

17.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VII.638 (38674)

Anzardas Alineación oficial del equipo 'Anzardas' en el partido 1 - 1 Real Murcianikos Alineación oficial del equipo 'Real Murcianikos' en el partido
José Palma (72') 1 - 0
1 - 1 Arcadio Nadal Pérez (86')
Anzardas Alineación oficial del equipo 'Anzardas' en el partido 1 - 1 Real Murcianikos Alineación oficial del equipo 'Real Murcianikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Anzardas Alineación oficial del equipo 'Anzardas' en el partido 0 - 5 Real Murcianikos Alineación oficial del equipo 'Real Murcianikos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anzardas

Goles Goles

  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Mieczysław Wręga de Anzardas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en José Palma, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Anzardas va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Mieczysław Wręga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 50 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Dominik Wulf, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Real Murcianikos

Goles Goles

  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 86 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Arcadio Nadal Pérez marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Aurelio Camarda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Fernando Reine, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Uncal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emilio Roig que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Santos Naveira de Murcianikos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Aurelio Camarda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Reine va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Aurelio Camarda va encarar al porter al 85, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Santos Naveira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Reine, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.