Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.P. Bastardz (31057) - Chupa cups (441108) » 665291383: T64/J1/VII

Liga 665291383 Información oficial sobre el partido 665291383 en Hattrick

26.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VII.616 (38652)

C.P. Bastardz Alineación oficial del equipo 'C.P. Bastardz' en el partido 0 - 2 Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido
0 - 1 Klaas Pieper (55')
0 - 2 Raúl Ruiz Carrillo (85')
C.P. Bastardz Alineación oficial del equipo 'C.P. Bastardz' en el partido 0 - 2 Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.P. Bastardz Alineación oficial del equipo 'C.P. Bastardz' en el partido 2 - 0 Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.P. Bastardz

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Gerhard Noorlander va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Tito Cañeque va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bastardz.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Bastardz va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Volodya Krapchanski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eivind Alsaker.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elia Gimmelli de Bastardz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing TRD

Goles Goles

  • 139 Minuto 55 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Klaas Pieper! Un inimaginable dribbling sobre Andy Limbach va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Racing.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Raúl Ruiz Carrillo, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Mayor Núñez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Racing sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Alas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Félicien Lamote va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Xavi Sarola, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Racing va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Arthur Mailänder va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduard Stamate de Racing es va guanyar la targeta groga merescudament.