Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betis 2.0 (1597113) - The Theatre FC (434113) » 665289773: T64/J4/VII

Liga 665289773 Información oficial sobre el partido 665289773 en Hattrick

17.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VII.587 (38623)

Rayo Vayacaño Alineación oficial del equipo 'Rayo Vayacaño' en el partido 1 - 1 Real Unión Costasoleña Alineación oficial del equipo 'Real Unión Costasoleña ' en el partido
Joaquim Ardèbol (49') 1 - 0
1 - 1 Kike Baquedano (83')
Rayo Vayacaño Alineación oficial del equipo 'Rayo Vayacaño' en el partido 1 - 1 Real Unión Costasoleña Alineación oficial del equipo 'Real Unión Costasoleña ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rayo Vayacaño Alineación oficial del equipo 'Rayo Vayacaño' en el partido 4 - 2 Real Unión Costasoleña Alineación oficial del equipo 'Real Unión Costasoleña ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Vayacaño

Goles Goles

  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 49 gràcies a la jugada de Joaquim Ardèbol, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jedei del Castillo va rebre molts aplaudiments. Al minut 27 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Luis García de Luera va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Antonio Caramaño va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Óscar Antonio Caramaño, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Óscar Antonio Caramaño va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Calders de Vayacaño es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Antonio Caramaño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Ignacio Gasol de Vayacaño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Unión Costasoleña

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Costasoleña. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Kike Baquedano xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Gil Viguer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Salvatore Abisso no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Salvatore Abisso quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Otto Terhaart de Costasoleña, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Darius Lazăr va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.