Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merseyside Red come back (801957) - Big Shotas (1586070) » 665288550: T64/J6/VII

Liga 665288550 Información oficial sobre el partido 665288550 en Hattrick

31.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VII.565 (38601)

Merseyside Red come back Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red come back' en el partido 5 - 1 Big Shotas Alineación oficial del equipo 'Big Shotas' en el partido
0 - 1 Faustino Assunção Silva (12')
Saad Riad (23') 1 - 1
Saad Riad (40') 2 - 1
Saad Riad (43') 3 - 1
Valentín Catandil (78') 4 - 1
Jany Staessen (90') 5 - 1
Merseyside Red come back Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red come back' en el partido 5 - 1 Big Shotas Alineación oficial del equipo 'Big Shotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Merseyside Red come back Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red come back' en el partido 4 - 2 Big Shotas Alineación oficial del equipo 'Big Shotas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,7 % 10,7 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merseyside Red come back

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Merseyside. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Saad Riad xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Valentín Catandil va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Saad Riad, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Saad Riad va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Valentín Catandil va incrementar l'avantatge de Merseyside amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Merseyside va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jany Staessen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mikk Nugis va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Rudolf Šklebar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luis Masó va ridiculitzar a en Primus Dubochet amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mario Macinanti que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Passaven 91 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mario Macinanti va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Masó de Merseyside amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Catandil de Merseyside la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Big Shotas

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Faustino Assunção Silva va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Shotas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 44, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Eloi Arribaltzaga.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Eloi Arribaltzaga va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Sonny Dannemann no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ivan Kalinov va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Plínio Alves Marques.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Francisco José Sisterón de Shotas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.