Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DR4GONS (1597664) - Sansa Utd (1592777) » 665287519: T64/J14/VII

Liga 665287519 Información oficial sobre el partido 665287519 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.546 (38582)

Latin plays Alineación oficial del equipo 'Latin plays' en el partido 0 - 1 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
0 - 1 Jordi Xavier Masachs (30')
Latin plays Alineación oficial del equipo 'Latin plays' en el partido 0 - 1 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Latin plays Alineación oficial del equipo 'Latin plays' en el partido 4 - 1 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
Es un cenizo 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Latin plays

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Latin va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Albert Gasulla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduardo Sandoval.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Patricio Castillo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Latin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Latin enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 el Latin va posar setge sobre la defensa central visitant però en Pablo Osorio no va estar gens encertat.

Liverpool La Camocha

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Liverpool es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jordi Xavier Masachs es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mircea-Iulian Bădulescu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Paco Mansilla de Liverpool va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 209 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Luis Salgado va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Manel Aymerich. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oinatz Monjategi de Liverpool la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.