Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuesta Pella F.C. (1457153) - Sansa Utd (1592777) » 665287499: T64/J10/VII

Liga 665287499 Información oficial sobre el partido 665287499 en Hattrick

28.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VII.546 (38582)

Beismar United Alineación oficial del equipo 'Beismar United' en el partido 2 - 1 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
Marc Masagué (8') 1 - 0
1 - 1 Mircea-Iulian Bădulescu (72')
Pompeu Reguart (82') 2 - 1
Beismar United Alineación oficial del equipo 'Beismar United' en el partido 2 - 1 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Beismar United Alineación oficial del equipo 'Beismar United' en el partido 6 - 1 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
Es un cenizo 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beismar United

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Marc Masagué va donar a Beismar un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Beismar va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Pompeu Reguart va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Sergio Soresina una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 12, però una magnífica aturada de Eduardo Sandoval va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El Beismar ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Pérez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lesław Łapot va rematar alt.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Pérez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Liverpool La Camocha

Goles Goles

  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Mircea-Iulian Bădulescu va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 34 en Mircea-Iulian Bădulescu ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Óscar Ramo Valero el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mircea-Iulian Bădulescu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Liverpool va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mircea-Iulian Bădulescu es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): El jugador visitant Mircea-Iulian Bădulescu va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 83 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Mircea-Iulian Bădulescu de Liverpool va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.