Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

golfos antiguos (1338622) - CSNPJ allblacks (1601522) » 665287493: T64/J8/VII

Liga 665287493 Información oficial sobre el partido 665287493 en Hattrick

14.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VII.546 (38582)

Muyayos team Alineación oficial del equipo 'Muyayos team' en el partido 0 - 3 CANSINOLPIJO all blacks Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO all blacks' en el partido
0 - 1 Józef Patorski (20')
0 - 2 Lluc Mut (33')
0 - 3 Józef Patorski (54')
Muyayos team Alineación oficial del equipo 'Muyayos team' en el partido 0 - 3 CANSINOLPIJO all blacks Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO all blacks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Muyayos team Alineación oficial del equipo 'Muyayos team' en el partido 0 - 1 CANSINOLPIJO all blacks Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO all blacks' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muyayos team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Pepe Álvarez Sánchez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Muyayos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Raúl Chaca de Muyayos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CANSINOLPIJO all blacks

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Józef Patorski es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al 33 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tolonegro augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lluc Mut es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Józef Patorski sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 54 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): José David Corta va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Didier Berger va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Antonio Laredo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 71 (Ocasión de penalti): José David Corta de Tolonegro va fallar un penal al minut 71. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 90 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Didier Berger de Tolonegro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Calvin Jago de Tolonegro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Calvin Jago es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.