Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Once Guerreros F.C. (1372295) - nin pa ti nin pa mi (47681) » 665286813: T64/J6/VII

Liga 665286813 Información oficial sobre el partido 665286813 en Hattrick

31.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VII.534 (38570)

F.C Girones Alineación oficial del equipo 'F.C Girones' en el partido 0 - 3 nin pa ti nin pa mi Alineación oficial del equipo 'nin pa ti nin pa mi' en el partido
0 - 1 Arkadiusz Puzyrewski (44')
0 - 2 Hristo Malev (44')
0 - 3 Fabián Sánchez (47')
F.C Girones Alineación oficial del equipo 'F.C Girones' en el partido 0 - 3 nin pa ti nin pa mi Alineación oficial del equipo 'nin pa ti nin pa mi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Girones Alineación oficial del equipo 'F.C Girones' en el partido 0 - 2 nin pa ti nin pa mi Alineación oficial del equipo 'nin pa ti nin pa mi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Girones

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Winfried Morgentied hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en David Salas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Girones van sortir al contraatac al minut 31, però José María Ramos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Girones, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En José María Ramos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zorion Magaldi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Javier Gante va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

nin pa ti nin pa mi

Goles Goles

  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 44 minuts, Arkadiusz Puzyrewski va superar per velocitat Antonio Achilier per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Hristo Malev! Un inimaginable dribbling sobre Antonio Achilier va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 2 per a RCCVGO.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fabián Sánchez va augmentar l'avantatge de RCCVGO a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Juan Rivas Urtiaga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hristo Malev no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RCCVGO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hristo Malev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RCCVGO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roland Vakhania, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Timon Hannes Bochsler, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RCCVGO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fabián Sánchez després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Rivas Urtiaga va poder desviar-lo a córner.