Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terrasplanistas (439508) - Perros Mordedores (314572) » 665285808: T64/J7/VII

Liga 665285808 Información oficial sobre el partido 665285808 en Hattrick

07.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / VII.516 (38552)

La Salle Bonanova Alineación oficial del equipo 'La Salle Bonanova' en el partido 2 - 3 San Jose FCA Alineación oficial del equipo 'San Jose FCA' en el partido
0 - 1 Samuel Ramírez (17')
Ignacio Prados (34') 1 - 1
1 - 2 Eugenio Solís Zuleta (37')
Ahmad Raziqi (57') 2 - 2
2 - 3 Mihail Voinea (89')
La Salle Bonanova Alineación oficial del equipo 'La Salle Bonanova' en el partido 2 - 3 San Jose FCA Alineación oficial del equipo 'San Jose FCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Salle Bonanova Alineación oficial del equipo 'La Salle Bonanova' en el partido 3 - 1 San Jose FCA Alineación oficial del equipo 'San Jose FCA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Salle Bonanova

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ignacio Prados no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): En Rafael Churruca entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bonanova, un peu providencial d'en Ahmad Raziqi va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Bonanova van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 50, però el xut de Crespo Corral des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Crespo Corral va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bonanova.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xalo Navia de Bonanova la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

San Jose FCA

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Samuel Ramírez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Eugenio Solís Zuleta va posar els visitants Jose per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Jose va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rafael Parra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mihail Voinea que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Jose sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Luis Camptor, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Samuel Ramírez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Rafael Parra va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marçal Tatché, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marçal Tatché va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Ramírez de Jose va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.