Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nahewa FC (486510) - Nasiopas CF (437186) » 665283826: T64/J2/VII

Liga 665283826 Información oficial sobre el partido 665283826 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.481 (38517)

Real benimaclet Alineación oficial del equipo 'Real benimaclet' en el partido 1 - 0 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
Thomas Bouvier (11') 1 - 0
Real benimaclet Alineación oficial del equipo 'Real benimaclet' en el partido 1 - 0 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real benimaclet Alineación oficial del equipo 'Real benimaclet' en el partido 0 - 1 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real benimaclet

Goles Goles

  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): El porter de benimaclet va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Thomas Bouvier va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): benimaclet van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però Thomas Bouvier no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del benimaclet sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Anselmo Machado, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Millán Ave de benimaclet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Aves Turutas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Turutas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mamert Fredyk, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ignacio Campos-Molinas va fer una jugada per la banda esquerra, però Carlos José Eraustieta va aturar el seu xut.
  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a José Manuel Panicheo de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.