Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garitoboyz (778014) - At Balears (798496) » 665283157: T64/J2/VII

Liga 665283157 Información oficial sobre el partido 665283157 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.469 (38505)

Real Badia FC Alineación oficial del equipo 'Real Badia FC' en el partido 2 - 1 Brutus CF Alineación oficial del equipo 'Brutus CF' en el partido
Gerry Chuck (42') 1 - 0
1 - 1 Miguel Coloma (48')
Guerau Canals (85') 2 - 1
Real Badia FC Alineación oficial del equipo 'Real Badia FC' en el partido 2 - 1 Brutus CF Alineación oficial del equipo 'Brutus CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Badia FC Alineación oficial del equipo 'Real Badia FC' en el partido 2 - 0 Brutus CF Alineación oficial del equipo 'Brutus CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Badia FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va premiar Badia amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Gerry Chuck va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Larios va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Badia, Guerau Canals, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Moreno Torre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Eiriz va rematar alt.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a Badia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Larios, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Brutus. La jugada d'estratègia del Badia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jorge Moreno Torre va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Brutus CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Brutus van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Miguel Coloma.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Brutus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ivan Castañé va desviar el xut final de Óscar Carnicero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, un refús desafortunat de Fermín Vázquez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Massimiliano Gusai no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Brutus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Botí, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Manuel Botí de Brutus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.