Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XvrxFC (1338065) - RAFX (799073) » 665279216: T64/J11/VII

Liga 665279216 Información oficial sobre el partido 665279216 en Hattrick

05.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VII.398 (38434)

CD Orientación Marítima Alineación oficial del equipo 'CD Orientación Marítima' en el partido 6 - 0 CF SITGES Alineación oficial del equipo 'CF SITGES' en el partido
Aniello Bendazzoli (24') 1 - 0
Andrei Câmpeanu (26') 2 - 0
Hüseyin Ertingü (43') 3 - 0
Mahfuz Zainul Muttaqin Saadan (47') 4 - 0
Vital Siedhoff (48') 5 - 0
Mahfuz Zainul Muttaqin Saadan (59') 6 - 0
CD Orientación Marítima Alineación oficial del equipo 'CD Orientación Marítima' en el partido 6 - 0 CF SITGES Alineación oficial del equipo 'CF SITGES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Orientación Marítima Alineación oficial del equipo 'CD Orientación Marítima' en el partido 4 - 0 CF SITGES Alineación oficial del equipo 'CF SITGES' en el partido
Tiene suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Orientación Marítima

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aniello Bendazzoli, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Orientación se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): En Christos Gkoumlas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Andrei Câmpeanu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Orientación van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hüseyin Ertingü va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Mahfuz Zainul Muttaqin Saadan rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Aniello Bendazzoli, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Orientación pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vital Siedhoff va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Orientación al minut 59, que va llançar ajustat al pal en Mahfuz Zainul Muttaqin Saadan. 6 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Orientación va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hüseyin Ertingü ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Pablo Delorenzi de Orientación gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vital Siedhoff. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Christos Gkoumlas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrei Câmpeanu de Orientación amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CF SITGES

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Władysław Dubiel va fer una estirada espectacular al minut 36, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Álvaro Serrano.