Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

teamweed (440503) - FC Knela (313103) » 665277843: T64/J4/VII

Liga 665277843 Información oficial sobre el partido 665277843 en Hattrick

17.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VII.374 (38410)

F.C. PelaHigos Alineación oficial del equipo 'F.C. PelaHigos' en el partido 2 - 0 FC Knela Alineación oficial del equipo 'FC Knela' en el partido
Ignacio Castro (14') 1 - 0
José Luis Pretel Marín (43') 2 - 0
F.C. PelaHigos Alineación oficial del equipo 'F.C. PelaHigos' en el partido 2 - 0 FC Knela Alineación oficial del equipo 'FC Knela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. PelaHigos Alineación oficial del equipo 'F.C. PelaHigos' en el partido 2 - 0 FC Knela Alineación oficial del equipo 'FC Knela' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PelaHigos

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Misagenes Ben-Aïssa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ignacio Castro va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 14.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, PelaHigos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Luis Pretel Marín, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): Ignacio Castro va sorprendre Giuseppe Lo Sapio amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Ignacio Castro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giuseppe Lo Sapio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Ignacio Castro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Giuseppe Lo Sapio va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Norberto Candeda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Ignacio Castro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Misagenes Ben-Aïssa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Bastian Legien de PelaHigos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Knela

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Knela va anar a parar a la dreta de l'atac on en Chinés Trespuentes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Knela sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ramón Vayas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): El Knela va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ramón Vayas la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Baltanás de Knela es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Malpica de Knela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.