Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esplugues FC (995957) - Reventagoles (308546) » 665274352: T64/J13/VII

Liga 665274352 Información oficial sobre el partido 665274352 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.311 (38347)

CKC B Alineación oficial del equipo 'CKC B' en el partido 0 - 1 FILIAL DEL RACING DE SANTANDER Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL RACING DE SANTANDER' en el partido
0 - 1 José Jiménez Terol (85')
CKC B Alineación oficial del equipo 'CKC B' en el partido 0 - 1 FILIAL DEL RACING DE SANTANDER Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL RACING DE SANTANDER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CKC B Alineación oficial del equipo 'CKC B' en el partido 2 - 2 FILIAL DEL RACING DE SANTANDER Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL RACING DE SANTANDER' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,3 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CKC B

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): CKC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alarabi Aintz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): CKC va estar a punt de posar-se per davant al minut 50 però Abraham Valenzuela Trillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): CKC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alarabi Aintz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ivan Todorov.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Daniel Moreno Cabello del CKC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

FILIAL DEL RACING DE SANTANDER

Goles Goles

  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En José Jiménez Terol va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): José Jiménez Terol de SANTANDER, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Pedro Sierra va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SANTANDER que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francisco Honorato, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SANTANDER va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Santiago Echarte, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86 en Pedro Sierra va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.