Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Entrepeñes (487045) - Círculo 2000 (1598561) » 665273922: T64/J3/VII

Liga 665273922 Información oficial sobre el partido 665273922 en Hattrick

10.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VII.304 (38340)

Asturian Celtics F.C. Alineación oficial del equipo 'Asturian Celtics F.C.' en el partido 3 - 2 Unbroken Wolves Alineación oficial del equipo 'Unbroken Wolves' en el partido
Rafael Insaurbe (4') 1 - 0
1 - 1 Florentzio Iturburu (14')
Eulogio Rodríguez (55') 2 - 1
Jaume Torrell (89') 3 - 1
3 - 2 David Sánchez (90')
Asturian Celtics F.C. Alineación oficial del equipo 'Asturian Celtics F.C.' en el partido 3 - 2 Unbroken Wolves Alineación oficial del equipo 'Unbroken Wolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Asturian Celtics F.C. Alineación oficial del equipo 'Asturian Celtics F.C.' en el partido 4 - 0 Unbroken Wolves Alineación oficial del equipo 'Unbroken Wolves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturian Celtics F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Rafael Insaurbe de Asturian, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Eulogio Rodríguez va donar a Asturian un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 89, en Xeneroso Sabin la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jaume Torrell que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Alán Cancelo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guillermo Las Heras Rueda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Unbroken. La jugada d'estratègia del Asturian per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Pedro Imperial va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Antonio Salamanca una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Guillermo Las Heras Rueda va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Raúl Moral Perez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Alán Cancelo de Asturian va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Unbroken Wolves

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador visitant Florentzio Iturburu va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 14 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular David Sánchez de Unbroken després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 5, en un 1 contra 1 amb el porter, però Edgardo Urries va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de David Sánchez des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florentzio Iturburu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.