Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mc Nolos FC (797721) - Monreal F.C. (1455327) » 665272801: T64/J3/VII

Liga 665272801 Información oficial sobre el partido 665272801 en Hattrick

10.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VII.284 (38320)

Mc Nolos FC Alineación oficial del equipo 'Mc Nolos FC' en el partido 0 - 2 Homenaje a los Equinodermos Alineación oficial del equipo 'Homenaje a los Equinodermos' en el partido
0 - 1 Gino Sperandio (49')
0 - 2 Ettore Salsano (79')
Mc Nolos FC Alineación oficial del equipo 'Mc Nolos FC' en el partido 0 - 2 Homenaje a los Equinodermos Alineación oficial del equipo 'Homenaje a los Equinodermos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mc Nolos FC Alineación oficial del equipo 'Mc Nolos FC' en el partido 0 - 1 Homenaje a los Equinodermos Alineación oficial del equipo 'Homenaje a los Equinodermos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mc Nolos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nolos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Rafael Brito va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rupert Bogaerts, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Homenaje a los Equinodermos

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Maximiliano Viñales estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gino Sperandio va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 49.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Equinodermos. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ettore Salsano xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Equinodermos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gino Sperandio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Mattijs Ouwehand va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Edgar Martínez Forja va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Equinodermos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Ettore Salsano va quedar-se sol davant el porter Edgar Martínez Forja, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, el Equinodermos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ettore Salsano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Edgar Martínez Forja va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de 林 (Lin) 尊辉 (Zunhui), i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Antonio Sáenz López de Equinodermos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 林 (Lin) 尊辉 (Zunhui) de Equinodermos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mattijs Ouwehand de Equinodermos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.