Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crevillente CF (1417685) - Somaliafront CF (48450) » 665271772: T64/J12/VII

Liga 665271772 Información oficial sobre el partido 665271772 en Hattrick

12.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VII.265 (38301)

BORUSSSIA Alineación oficial del equipo 'BORUSSSIA' en el partido 2 - 0 Getafe Bad Boys Alineación oficial del equipo 'Getafe Bad Boys' en el partido
Saidibakas Sirajiddinov (33') 1 - 0
Kazimierz Zyzak (71') 2 - 0
BORUSSSIA Alineación oficial del equipo 'BORUSSSIA' en el partido 2 - 0 Getafe Bad Boys Alineación oficial del equipo 'Getafe Bad Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BORUSSSIA Alineación oficial del equipo 'BORUSSSIA' en el partido 4 - 0 Getafe Bad Boys Alineación oficial del equipo 'Getafe Bad Boys' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BORUSSSIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Saidibakas Sirajiddinov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BORUSSSIA.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del BORUSSSIA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kazimierz Zyzak, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Kazimierz Zyzak arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stanny Borms va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Santiago Llorente va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kazimierz Zyzak rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Castresana per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jaume Gardell va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Stanny Borms, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 289 Minuto 56 (Ocasión evento especial): Steven Spurr va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 56, però no s'esperava que en Jacinto Laguyas, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Kazimierz Zyzak es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El BORUSSSIA ho intentava per la dreta per mitjà de Tomáš Alexa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Getafe Bad Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Getafe van sortir al contraatac al minut 62, però Pere Guivernau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Yasser Al Haj haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Getafe al minut 67.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Olaso de Getafe es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.