Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flynet.cf (1457681) - Cuetenses (309458) » 665270164: T64/J2/VII

Liga 665270164 Información oficial sobre el partido 665270164 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.237 (38273)

Flynet.cf Alineación oficial del equipo 'Flynet.cf' en el partido 0 - 1 mondogos club Alineación oficial del equipo 'mondogos club' en el partido
0 - 1 Roberto Martell (78')
Flynet.cf Alineación oficial del equipo 'Flynet.cf' en el partido 0 - 1 mondogos club Alineación oficial del equipo 'mondogos club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flynet.cf Alineación oficial del equipo 'Flynet.cf' en el partido 1 - 1 mondogos club Alineación oficial del equipo 'mondogos club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flynet.cf

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Abundio Aenlle del Flynet.cf ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Alfredo Vicuña Oyarbide va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Flynet.cf se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Oddmar Melby de Flynet.cf va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Oddmar Melby se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

mondogos club

Goles Goles

  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): mondogos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 78. Roberto Martell va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Julio Maine al minut 22 semblava entrar, però Diego Caldera va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jonathon Wood de mondogos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Roberto Martell que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Casey MacGeough? Un error clamorós seu va donar a Lukáš Puchýř una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Julio Maine de mondogos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Julio Maine va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diego Caldera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Jonathon Wood de mondogos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.