Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herencia Fc (989337) - AE Badalonès (777168) » 665267837: T64/J8/VII

Liga 665267837 Información oficial sobre el partido 665267837 en Hattrick

14.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VII.195 (38231)

chichilila Alineación oficial del equipo 'chichilila' en el partido 2 - 2 AE Badalonès Alineación oficial del equipo 'AE Badalonès' en el partido
0 - 1 Hektor Ruppen (8')
0 - 2 Francisco Fernández de Granada (28')
Patxi Galdo (37') 1 - 2
Diego Palacín (56') 2 - 2
chichilila Alineación oficial del equipo 'chichilila' en el partido 2 - 2 AE Badalonès Alineación oficial del equipo 'AE Badalonès' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
chichilila Alineación oficial del equipo 'chichilila' en el partido 1 - 4 AE Badalonès Alineación oficial del equipo 'AE Badalonès' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chichilila

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Diego Palacín va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de chichilila, Patxi Galdo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del chichilila van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Diego Palacín va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Diego Palacín de chichilila es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 36, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Emilian Hădărig va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de chichilila que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Serapio Quindous de chichilila la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AE Badalonès

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Hektor Ruppen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Badalonès, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Francisco Fernández de Granada va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Bernat Segret, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Bernat Segret va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Norbert Nicula va estar a punt de posar per davant a Badalonès amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vicent Hom va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Badalonès que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Anton Weiher, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Francisco Fernández de Granada de Badalonès va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kondo Subano de Badalonès amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.