Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kagui D Real (124114) - FC TIERZ (994125) » 665267829: T64/J6/VII

Liga 665267829 Información oficial sobre el partido 665267829 en Hattrick

31.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VII.195 (38231)

La Elipa FC Alineación oficial del equipo 'La Elipa FC' en el partido 4 - 4 FC TIERZ Alineación oficial del equipo 'FC TIERZ' en el partido
Abraham Davila (2') 1 - 0
1 - 1 Józef Ptaszek (25')
Juan Bañó (35') 2 - 1
2 - 2 Odoacre Paolinelli (39')
2 - 3 Odoacre Paolinelli (40')
2 - 4 Ramón Fernández Domínguez (49')
Juan Bañó (51') 3 - 4
Christian Robalino (65') 4 - 4
La Elipa FC Alineación oficial del equipo 'La Elipa FC' en el partido 4 - 4 FC TIERZ Alineación oficial del equipo 'FC TIERZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Elipa FC Alineación oficial del equipo 'La Elipa FC' en el partido 2 - 4 FC TIERZ Alineación oficial del equipo 'FC TIERZ' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Elipa FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Abraham Davila de Elipa aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Juan Bañó, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Elipa es posava per davant!
  • 100 Minuto 51 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Juan Bañó va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 3 - 4.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Passat el minut 65 de joc, Christian Robalino facilitava les coses al Elipa amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Elipa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Abellá la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fabián Deblore va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dimitar Petrov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fabián Deblore va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Juan Bañó va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Elipa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

FC TIERZ

Goles Goles

  • 160 Minuto 25 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Józef Ptaszek va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 25: 1 - 1.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Tierz va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kenta Pettersson, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Odoacre Paolinelli que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tierz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Odoacre Paolinelli.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a Tierz l'avantatge per 2 - 4. Ramón Fernández Domínguez en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Antoni Pomés, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ramón Fernández Domínguez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Cédric Lyonnet es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 84, però el porter va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramón Fernández Domínguez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bobby Brücher de Tierz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bobby Brücher de Tierz va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57, Sipo Veijalainen de Tierz va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Geoffrey Cordier de Tierz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.