Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Woolfers F.C. (1333535) - Piquaxu CF (492018) » 665264930: T64/J10/VII

Liga 665264930 Información oficial sobre el partido 665264930 en Hattrick

28.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VII.143 (38179)

CARTON DE HUEVO Alineación oficial del equipo 'CARTON DE HUEVO' en el partido 3 - 1 GAZULLA CF Alineación oficial del equipo 'GAZULLA CF' en el partido
0 - 1 Héctor Joara (11')
Ernesto Caldes (26') 1 - 1
Miguel Villagrán (33') 2 - 1
Ernesto Caldes (69') 3 - 1
CARTON DE HUEVO Alineación oficial del equipo 'CARTON DE HUEVO' en el partido 3 - 1 GAZULLA CF Alineación oficial del equipo 'GAZULLA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CARTON DE HUEVO Alineación oficial del equipo 'CARTON DE HUEVO' en el partido 3 - 0 GAZULLA CF Alineación oficial del equipo 'GAZULLA CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CARTON DE HUEVO

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CARTON s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ernesto Caldes que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Miguel Villagrán, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, CARTON va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ernesto Caldes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ernesto Caldes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Alfredo Longoria va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Albert Mañà va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Juan Alfredo Longoria va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sabin Larran al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerardo Lerdo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José María Area, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

GAZULLA CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de GAZULLA el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Héctor Joara va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Héctor Joara va servir per deixar enrere el gegant Josep Lluís Almela al minut 89, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Fortuny de GAZULLA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.