Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hospitalenc (797360) - Calazopia F.C. (1340182) » 665264007: T64/J3/VII

Liga 665264007 Información oficial sobre el partido 665264007 en Hattrick

10.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VII.127 (38163)

Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Hospitalenc' en el partido 1 - 3 Los Timaos Alineación oficial del equipo 'Los Timaos' en el partido
Oldřich Hrdina (15') 1 - 0
1 - 1 Jesús Maria Rabeya (39')
1 - 2 David García (56')
1 - 3 David García (81')
Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Hospitalenc' en el partido 1 - 3 Los Timaos Alineación oficial del equipo 'Los Timaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Hospitalenc' en el partido 1 - 0 Los Timaos Alineación oficial del equipo 'Los Timaos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hospitalenc

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): L'H prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Oldřich Hrdina va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip L'H Enrique Ríos quasi marca al minut 34 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marco Parreño l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 36 podia haver acabat en gol, però Rafael Cana Galindo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Valle Martínez de L'H va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Valle Martínez de L'H va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Los Timaos

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Timaos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 39, Jesús Maria Rabeya va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David García, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): David García de Timaos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gonzalo Tapia Cabezón no va ser aprofitada per en Gustavo Moreno que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Timaos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marco Papalia va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Maria Rabeya, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 264 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Koikili Gaztañadi es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 35 va aturar un penal a Joaquín Largacha.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Adrián Armengol va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joaquín Largacha va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.