Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético Godella (437299) - Caralex (1433654) » 665263312: T64/J11/VII

Liga 665263312 Información oficial sobre el partido 665263312 en Hattrick

05.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VII.114 (38150)

Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 2 - 3 Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido
0 - 1 Geraldão da Silva (4')
August Kaenel (6') 1 - 1
Àlex Xirgu (26') 2 - 1
2 - 2 钱 (Qian) 北俊 (Beijun) (73')
2 - 3 Uku Vagane (75')
Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 2 - 3 Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 2 - 3 Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,2 % 65,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Godella

Goles Goles

  • 111 Minuto 6 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 6, August Kaenel de Atlético empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Àlex Xirgu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atlético es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Oliveras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Oliveras de Atlético va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Philip Reidinger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Atlético per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan Manuel Orquín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christer Rødseth de Atlético es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juanjo Estornell.

Caralex

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, Caralex es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Geraldão da Silva es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 164 Minuto 73 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En 钱 (Qian) 北俊 (Beijun) va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Uku Vagane va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Caralex i marcant el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Gustavo Vilardefrancos va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 钱 (Qian) 北俊 (Beijun) després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bardolf Freudensprung va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Saad Khrebin va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gustavo Vilardefrancos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saad Khrebin de Caralex la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.