Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aurora Boreal FC (491075) - Aldaya Juniors (1420849) » 665263188: T64/J8/VII

Liga 665263188 Información oficial sobre el partido 665263188 en Hattrick

14.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VII.112 (38148)

Montalvos FC Alineación oficial del equipo 'Montalvos FC' en el partido 3 - 4 Parias FC Alineación oficial del equipo 'Parias FC' en el partido
0 - 1 Andrzej Niedobecki (29')
Miguel Iturregui (33') 1 - 1
Alejandro Tirado Torres (42') 2 - 1
Miguel Iturregui (47') 3 - 1
Miguel Iturregui (58') 3 - 2
3 - 3 Andrzej Niedobecki (72')
3 - 4 Arnulfo Arroyo (78')
Montalvos FC Alineación oficial del equipo 'Montalvos FC' en el partido 3 - 4 Parias FC Alineación oficial del equipo 'Parias FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montalvos FC Alineación oficial del equipo 'Montalvos FC' en el partido 2 - 1 Parias FC Alineación oficial del equipo 'Parias FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montalvos FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 33 i semblava que Montalvos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Miguel Iturregui va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 42 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alejandro Tirado Torres llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miguel Iturregui va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 125 Minuto 58 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Miguel Iturregui va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 3 - 2 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Montalvos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Despuig va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Barak Shirazi.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Despuig, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Tirado Torres es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Ignacio Medrano de Montalvos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Parias FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): En Andrzej Niedobecki va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Andrzej Niedobecki va demostrar la seva experiència quan al minut 72 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 3. És un murri!
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Arnulfo Arroyo quedar desmarcat i marcar per a Parias al minut 78. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Al minut 29 de partit, Joãozinho Oliveira de Parias va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Lucrecio Coristanco, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Parias va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Gilberto Felícia quasi aconsegueix empatar per Parias al minut 44, però Faycel El-Boukili va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Joãozinho Oliveira va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Arnulfo Arroyo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Arnulfo Arroyo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Fabio Carigi de Parias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.