Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Klu de fungol (1591744) - Cérvols FC (1588288) » 665262046: T64/J2/VII

Liga 665262046 Información oficial sobre el partido 665262046 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.92 (38128)

Klu de fungol Alineación oficial del equipo 'Klu de fungol' en el partido 3 - 3 petisoskrambanales F.C. Alineación oficial del equipo 'petisoskrambanales F.C.' en el partido
古 (Gu) 景容 (Jingrong) (14') 1 - 0
1 - 1 Jesús Castolba (23')
Alexander Greufzing (66') 2 - 1
2 - 2 David Tomás Rueda (68')
Dani Vales (72') 3 - 2
3 - 3 Jesús Castolba (90')
Klu de fungol Alineación oficial del equipo 'Klu de fungol' en el partido 3 - 3 petisoskrambanales F.C. Alineación oficial del equipo 'petisoskrambanales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Klu de fungol Alineación oficial del equipo 'Klu de fungol' en el partido 4 - 0 petisoskrambanales F.C. Alineación oficial del equipo 'petisoskrambanales F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klu de fungol

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): fungol va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 古 (Gu) 景容 (Jingrong) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de fungol. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alexander Greufzing xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dani Vales ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, fungol es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Guido Brinkum va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jorge Javier Hernández Alba, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexander Greufzing va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Javier Cerrillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Nikos Krasopoulos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pantaleo Cottafava! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En 郭 (Kwok) 懷政 (Huaizheng) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En 郭 (Kwok) 懷政 (Huaizheng), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

petisoskrambanales F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Jesús Castolba va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Javier Palacios arribés a peus de David Tomás Rueda, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a petisoskrambanales el 2 - 2.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Jesús Castolba va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del petisoskrambanales sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Patricio Campana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip petisoskrambanales Óscar Viñas quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Tomás Rueda l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Palacios es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.